Vauvavuosi.fi-sivuston missiona on tarjota vauvaperheille ja perheenlisäystä odottaville kiinnostavaa tietoa, aitoja tarinoita ja hyödyllisiä vinkkejä arkeen. Mahtavaa, että juuri sinä olet löytänyt sivustolle!

Sivusto on perustettu keväällä 2018, ja vaikka sivusto on vielä lapsenkengissään, alku on ollut erittäin lupaava lukijamäärien ja somenäkyvyyden osalta.

Sivuston artikkelit saavat keskimäärin 1800 lukukertaa (tilasto heinä-elokuulta 2018). Vahvuutena on erittäin rajattu kohdeyleisö ja loistava sitoutuneisuus sisältöihin, joka näkyy useimmiten satoina somejakoina artikkeleiden lopussa olevan ”Jaa Facebookissa” -painikkeen kautta.

Toteutetaan tuloksellinen yhteistyö!

Vauvavuosi.fi tekee yhteistyötä kohderyhmäänsä palvelevien yritysten ja muiden tahojen kanssa. Yhteistyö voi perustua suosittelumarkkinointiin tai yhteistyöartikkelin tekoon asiakkaan tuotteista tai palveluista. Sisällöt tehdään aina toimituksellisin periaattein.

Lähetä palautetta, juttuvinkki tai ideasi yhteistyöstä osoitteeseen toimitus@vauvavuosi.fi.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja on online-toimittaja Senni Loikala, jolla on useiden vuosien kokemus journalistisesta sisällöntuotannosta radiotalossa.

Vauvavuosi.fi on myös Facebookissa ja Instagramissa!