Äiti julkaisi kuvan sotkuisesta kodistaan – sisältää tärkeän sanoman

Monet vauva-arkea elävät tietävät, ettei kodin pitäminen siistinä ole aina helppoa. Erään äidin kirjoitus pyykkivuorta tärkeämmästä asiasta, yhdessäolosta, saattaa ilahduttaa.

Lukemattomat vanhemmat ovat samaistuneet netissä leviävään kuvaan, jossa kolmen lapsen amerikkalaisäiti Esther Anderson pitelee vauvaa sylissään keskellä sotkuista olohuonetta.

Anderson kertoo sosiaalisessa mediassa, että kuvan ottoa edelsi haasteita kotona. Hänen vanhemmat lapsensa tappelivat, pinna oli kireällä ja vauva kiukkuinen. Anderson ei ollut ehtinyt koko aamuna selvittää pyykkejä, joita oli ympäri olohuonetta.

Sotku on kuitenkin toissijaista, painottaa Anderson. Hän muistuttaa, että lapset tulevat muistamaan varttuessaan yhdessä vietetyn ajan eivätkä pyykkivuorta:

Löysin tämän kuvan puhelimestani ja se muistutti minua, etteivät lapsemme tule muistelemaan jonain päivänä, miten sotkuinen kotimme oli ja miten pieni osa pyykeistä päätyi takaisin kaappeihin, vaan he tulevat muistamaan yhdessä viettämämme hetket.

Pääset Andersonin julkaisemaan kuvaan ja kirjoitukseen tästä.

Seuraa Vauvavuosi.fi-sivustoa Facebookissa ja Instagramissa!